Good [old] Times | Introductieworkshop met Lonneke van Leth

24 t/m 24 juni 2023
Studio De Bink, Den Haag

Tickets
foto
©Sjoerd Derine

Na meerdere succesvolle voorstellingen wordt de vijfde editie van de festivalproductie Good [old] Times georganiseerd tijdens Holland Dance Festival 2024.  Om het vijfjarig bestaan van deze bijzondere productie te vieren, creëert choreografe Lonneke van Leth met een groep dansers van 55 jaar en ouder een speciale voorstelling die, anders dan andere jaren,  de wereld van jong en oud aanspreekt.

“Voor iedere enthousiaste danser van 55 jaar of ouder”

Dans is van alle leeftijden, dat bewijzen onze danslessen en festivalproductie voor 55-plussers onder de noemer Good [old] Times. Voor deze tweejaarlijkse productie nodigen wij wederom een professionele choreograaf uit om aan het werk te gaan met dansers op leeftijd. Deze editie gaan choreografe Lonneke van Leth en dansers - die worden gekozen d.m.v. een auditie - aan de slag om het publiek te raken, te ontroeren, te verbazen en te vermaken. Een unieke ervaring voor zowel het publiek als de dansers.

Lonneke van Leth is choreograaf en artistiek leider van het, naar haar vernoemde, jeugddansgezelschap Lonneke van Leth Dans. Naast choreografieën voor haar eigen gezelschap, heeft Lonneke gewerkt als choreograaf bij o.a. Het Nationale Theater, Toneelgroep De Appel en Theater aan het Spui. Als choreografe creëerde Lonneke meerdere nominatiewaardige en prijswinnende choreografieën, waaronder de choreografie voor Het Pauperparadijs.

Auditie doen, kan spannend zijn. Daarom organiseren wij alvast een (vrijblijvende) dansles om kennis te maken met de choreografe Lonneke van Leth, haar werkwijze en haar visie voor de Good [old] Times - productie tijdens introductieworkshops op zaterdag 24 juni, van 13.00 tot 14.15 uur en van 14.30 tot 15.45 uur.

Dus ben jij een enthousiaste danser van 55 jaar of ouder? Houd je van dansen en lijkt het je leuk om met een groep dansers een professionele choreograaf een voorstelling te maken? Grijp deze unieke ervaring aan en kom kennismaken tijdens de gratis (aanmelden vereist) introductieworkshop op 24 juni.

LET OP! Beide introductieworkshops zijn vol.
Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst door contact op te nemen met Yvonne.

Data & tickets

datum begintijd locatie tarief tickets
za 24 juni 2023 06:04 Studio De Bink, Den Haag Gratis Geweest
za 24 juni 2023 06:04 Studio De Bink, Den Haag Gratis Geweest

Extra informatie

Dit evenement betreft géén selectieprocedure. Deelname aan de introductieworkshop is dan ook geen toezegging of vereiste voor de nieuwe Good [old] Times productie. De audities voor deelname vinden begin september 2023 plaats.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Yvonne.